Aceste mini caprese sunt nemaipomenite ca si gustare la o petrecere.
Ingredientele necesare sunt:
Mozzarella
Rosii
Busuioc proaspat
Ulei de masline
Rosiile taiate felii se aranjeaza cu mozzarella si o frunza de busuioc pe o scobitoare.
Se pun cateva picaturi de ulei de masline.
Eu am pus si putin sos pesto preparat astfel:
In vasul de la blender puneti:
20 gr frunze de busuioc proaspat, 20 gr muguri de pin (alune, nuci fara pielite), 1 catel de usturoi, 50 gr parmezan, 100 ml ulei de masline. Bagati blenderul pana cand ingredientele de mai sus se fac ca o pasta.
Pofta buna!
Ma duci cu gandul la vara apusa...iar pesto eu il ador...O seara placuta!!!!
RăspundețiȘtergeree foarte buna caprese si in varianta mini e si mai atragatoare pentru al de Haplea de la casa omului (adica Haplea al meu).pupici
RăspundețiȘtergere