luni, 12 iulie 2010

Crochete de cascaval


Ingrediente pentru 4-5 persoane:
2-3 cartofi fierti
300 gr cascaval
2 oua
6 linguri faina
1 praf de copt
sare, piper

Cartofi se paseaza ca pentru piurre, se amesteca cu cascavalul ras si restul de ingrediente.

Cu mana formam bilute mai mici si le prajim in ulei incins.

Se scot pe servetele de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!
Se servesc reci ca aperitiv.

12 comentarii :

  1. Vai ce pofta mi-ai facut ... Buletele de cascaval imi amintesc tot timpul de nunti si de faptul ca erau primele care dispareau din farfurie :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este Lira, uitasem de treba asta...:-)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie-mi plac. N-am mai facut de mult. E o idee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie, si mie imi plac...........frumoase si delicioase.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faine ti-au iesit asa aurii si uniforme.Eu nu prea reusesc treaba asta.
    Sa ai o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. pe langa faptul ca arata ca niste bulgarasi superbi sunt convinsa ca au un gust minunat.sa stii ca mi-ai lipsit dar banuiesc ca au fugit in vacanta.te pupacesc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  7. De mult am zis ca incerc crochetele de cascaval, dar dupa ce le-am vazut pe ale tale m-am hotart, foarte bine arata si ma gandesc ca sunt foarte gustoase. Daca te intereseaza un schimb de linkuri da-mi de stire. http://anita-albu.blogspot.com/
    Un weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am lasat pe maine, strudelele , ..azi fiind Sarbatoare...in schumb am facut aceste minunate crochete..multumesc ! pupici muuulti !maine iti voi spune ce-a iesit, vizavi de strudele !!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lucia si mie imi plac, dar nu am mai facut de mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt bune , am facut azi , ce parere ai despre prajitul in ulei de palmier ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place uleiul de palmier si il folosesc foarte des la prajit. si la pasta de zahar pentru torturi.

      Ștergere

Print

Print Friendly and PDF