sâmbătă, 13 februarie 2010

Mere in caramel



200 ml apa
400 gr zahar
3 linguri miere
scortisoara
5 mere
5 betisoare de frigarui

Apa se pune pe foc cu zaharul si mierea pentru 20-30 minute, amestecand incontinuu pana cand va capata culoarea si textura caramelului

 
  
  
  
 


.Adaugam scortisoara si amestecam bine.
Infigem betisoarele in mere, (eu am facut si o banana taiata), si apoi le treceti prin caramel.
Asezam merele caramel pe o tava sau platou pe care am pus hartie de copt. Dupa ce s-au racit sunt numai bune de savurat.

Delicioase!

5 comentarii :

  1. Multumesc Maria, chiar au fost delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  2. arata tare bine.imi amintesc ca mere in caramel se vindeau pe plaja pe vremea cand eram eu mica.eii alte vremuri.
    PS felicitari pentru blog .subscriu si te trec in listuta de favorite.o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Sahar multumesc de aprecieri...si tu esti trecuta in listuta mea. Asa este cu merele, ai dreptate, si anul asta am vazut prin Mamaia, dar erau rosi cred ca pun ceva colorant in ele....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai un blog tare dragut,cu poze care prezinta retete care mai de care mai interesante. Te trec in blogroll ;) Spor in continuare la gatit si te astept si eu in vizita la adresa http://bettykitchen.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF