joi, 25 februarie 2010

Saramura de peste



4-5 bucati de peste
6 catei de usturoi
otet
vegeta
ardei iute


Pestele se spala, se condimenteaza si se da prin faina alba. Se pune la prajit in ulei incins.
Separat se piseaza usturoiul, se freaca cu vegeta si se pune intr-un castron cu apa si otet dupa gust.
Dupa ce pestele s-a prajit bine pe ambele parti, se pune in compozitia cu usturoi, se adauga ardeiul iute.
Se lasa 1-2 ore dupa care se poate servi.... cu mamaliguta neaparat.

Delicios!!

5 comentarii :

  1. naina ce pofta mi-ai facut...sunt intr-o mare pana de idei.este ora 7 seara si eu n-am gatit nimic afara de o prajitura cu branza.oare daca fac saramura ta papa si sotul meu??pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarah draga, va astept la mine pe amandoi...si asa rezolvi cu masa in seara asta...:-))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!
    Mi-ar face mare placere sa facem un schimb de link-uri!
    Adresa mea http://bucatariaportocalie.blogspot.com/
    Multumesc frumos!
    Flori

    RăspundețiȘtergere
  4. o saramura interesanta ! de retinut,fara vegeta,mai bine acolo langa ea niste legume si apoi le faci piure ! iarta-ma dar am devenit contra adaosurilor de tip vegeta,doar daca nu sunt decat din legume uscate,deshidratate.

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF