Ingrediente:
1 bagheta foarte lunga (sau felii de paine)
ketchup
15 felii salam sasesc
15 felii cascaval
1-2 rosii
2 fire ceapa verde
boabe de porumb
sare, piper
Jumatate de bagheta, taiata pe lung, o ungi cu ketchup sau cu sos de pizza, si asezi feliile de salam, cascavalul, rosiile taiate, ceapa si boabele de porumb. La final de pune sare si piper. Dai bagheta la cuptor, pe treapta superioara. O tii pana se topeste cascavalul si devine crocanta.
Pofta buna!!
Mai era nevoie sa spui ca e delicioasa? Cum arata! Foarte buna ideea!
RăspundețiȘtergereDraga Gospodina, nu am stiut cum sa-i spun..:-)) si daca tot a fost delicioasa, am zis ca nu strica sa o botez asa....:-))) Te pup!
RăspundețiȘtergereImaginile vorbeau de la sine, si asa mi se facuse o pofta... Hi,hi!
RăspundețiȘtergere