Un pranz nemaipomenit si un peste foarte bogat in Omega 3.
Pentru a obtine un peste la gratar patruns si delicos trebuie procedat astfel:
stergem pestele de apa cu servetele de bucatarie, il ungem cu ulei si mirodenii pentru peste, si il punem pe gratarul foarteee incins.
Se intoarce cu grija pe toate partile.
Se serveste cu cartofi natur sau numai stropit cu lamaie (daca sunteti la dieta...:-))).
Pofta buna!
Deliciu.
RăspundețiȘtergereZi frumoasa!
Mi-e pofta !
RăspundețiȘtergereSanatos + Gustos = Combinatia perfecta . :)
RăspundețiȘtergereFoarte, foarte , foarte bun. Multumim.
RăspundețiȘtergerePlace somonul la gratar! Arata super! Mi-ai facut posta! Pupici
RăspundețiȘtergereti-a iesit grozav ! a la carte!
RăspundețiȘtergereSaru'mana Pansy, asa este! Delicios de bun! Te pup!
RăspundețiȘtergerearata intr-un mare fel.eu vreau portie dubla,nu uita cartofii ca nu-s la dieta.pupici
RăspundețiȘtergere