joi, 18 martie 2010

Taietei cu nuca


Ce pot sa va spun despre aceasta reteta, este cea mai simpla...si este de post. 
Eu o fac si cand nu este post si vreau ceva dulce si rapid.
Iata ingredientele:

Taietei sau paste
Unt
Zahar
Scortisoara
Nuca

Punem apa la foc cu sare si putin ulei. 
Cand da in clocot, punem taietei si lasam la foc potrivit pana acestia sunt fierti (depinde de ce folositi, scrie pe cutie cat trebuie fierti).
Dupa ce au fiert ii scurgem si ii dam deoparte.
Intr-o tigaie punem untul, taieteii si amestecam. 
 Adaugam zaharul, nuca si scortisoara. 
Mai amestecam cateva minute si gata desertul.

Poftiti la masa!

8 comentarii :

  1. Cu placere! Taiteii astia sunt preferatii mei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Niko, nu-i asa ca sunt buni??? Deliciosi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce simplu se fac! Eu recunosc nu am incercat niciodata, arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt buni, ci foarte buni..
    Cand eram in gimnaziu, gazda mea facea asa ceva, dar punea la cuptor.. mi-e ciuda ca n-am reteta, ca deh, pe atunci aveam alte interese :))
    Oricum, ai tai arata de nota 10+++++

    RăspundețiȘtergere
  5. Mmm un deliciu! Intr-adevar sunt ....mmmm deliciosi!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. daca m-ai invitat la masa am venit!au mai ramasa din minunatiile astea pe care le-ai facut sau am ajuns tarziu?pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Flori poate incerci odata....nu ai ce pierde.

    RăspundețiȘtergere
  8. Reteta asta imi aduce aminte de copilarie, ce bune mai erau, cateodata mama mai punea si magiun.

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF