vineri, 5 martie 2010
Bors de peste
Ingrediente:
1 peste (eu am avut novac, dar are cam multe oase)
2 morcovi
telina
2 cepe
1 pastarnac
1 ardei gras
bulion pentru ciorba sau 2 rosi
bors
leustean
Pestele se curata si se portioneaza. Legumele se curata si se toaca marunt. Se calesc in putin ulei dupa care se pune bulionul si apa. Se lasa sa fiarba cca 30-45 minute, pana cand sunt fierte.
Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga borsul. Se mai lasa sa fiarba si cu borsul, apoi se pune pestele. Dupa 10-15 minute se stinge focul. Se adauga leustean din belsug.
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
am senzatia ca n-am mai macat bors de peste de un secol desi imi place mult.eu am o reteta thailandeza super interesanta cu peste (ii zice supa dar e acrita cu lamaie).sper sa o postez.pupici
RăspundețiȘtergereSarah si la noi se mai acreste cu lamaie. Poate faci reteta sa o furam si noi de la tine...:-)
RăspundețiȘtergereO ciorbica pe gustul si placul sotului meu..........foarte bine arata si sunt convinsa ca este un deliciu.Felicitari!
RăspundețiȘtergerePe curand!
Multumesc Maria, este o ciorbita foarte buna!!
RăspundețiȘtergereBuna,
RăspundețiȘtergereAi un premiu la mine pe blog.
Multumesc Maria, deja te-am vizitat...saru'mana pentru premiu!!
RăspundețiȘtergereAoleu, ce-mi faci cu borsul asta de peste? Nu am mai mancat de mult si al tau arata asa bine! Imi dai o portie, nu?
RăspundețiȘtergereFlori serveste-te cu ce vrei de pe blog...:-)))
RăspundețiȘtergere