Pasta de peste este un aperitiv foarte bun pentru cine prefera pestele.
Mie imi place sub orice forma, asa ca imi place si aceasta pasta foarte mult. Este drept ca o fac cam rar...nu stiu din ce motiv, cam uit de ea. Astazi am luat caietul cu retete la rasfoit si iat-o!
Ingredientele sunt urmatoarele:
2 conserve de peste in ulei
jumatate pachet de unt
1 ceapa tocata marunt
zeama de lamaie dupa gust
sare
piper
Se scurge uleiul din conserva de peste.
Pestele se scoate si se paseaza cu furculita cat mai marunt.
Untul se freaca, apoi se adauga pestele, ceapa, sarea, piperul si zeama de lamaie.
Se serveste pe paine sau pe o felie de rosie...dupa plac si imaginatie.
Pentru o servire mai frumoasa in caz ca aveti musafiri si vreti sa-i serviti cu acest aperitiv, scoateti cu o lingura pulpa dintr-o lamaie, cu grija sa nu strapungeti coaja, si umpleti-o cu pasta de peste.
Pofta buna!
Ce prezentare frumoasa.. Felicitari!!
RăspundețiȘtergeresi mie imi place pestele.nu stiu cum o fi la gust pasta asta de peste dar mor dupa modul de prezentare (ala cu lamaia).te pupic
RăspundețiȘtergereAs manca si eu daca as avea. :))
RăspundețiȘtergeresuperba prezentarea!!!
RăspundețiȘtergerece frumosa e prezentarea! wow!:D
RăspundețiȘtergeremmm..ce bine arata,si mie imi place tare mult pestele,deci cred ca mi-ar placea si reteta asta.merge cu orice fel de peste,banuiesc nu?
RăspundețiȘtergereIti multumesc pentru vizita si ma bucur ca asa am descoperit blogul tau, care este foarte frumos.
RăspundețiȘtergereWeekend placut iti doresc.
Multumesc foarte frumos feteler pentru aprecieri. Am postat aceasta reteta sa vedeti ce usoara si frumoasa este...va invit sa o incercati, mai ales daca aveti musafiri.... vor ramane impresionati!! Va pup!
RăspundețiȘtergerePrimii pasi in bucatarie, vreau sa-ti spun ca eu o fac cu orice fel de conserva, numai in sos tomat nu am incercat...dar mai stii??
RăspundețiȘtergereMicule si eu ma bucur ca am descoperit blogul tau, in felul acesta mai facem schimb de experiente...O zi buna!
RăspundețiȘtergereArata....superb! Mor dupa pasta de peste, de obicei umplu ouale fierte cu ea.
RăspundețiȘtergereCccris cu oua nu am incercat, dar este o idee foarte buna!
RăspundețiȘtergereDe efect... felicitari. Sanda
RăspundețiȘtergereTotul la superlativ.Felicitari,Naina!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Miamiii, ce fain arata, sigur o prepar si eu. Puuupppsssuri
RăspundețiȘtergereBuna Naina.
RăspundețiȘtergereIntre`adevar e foarte delicioasa pasta asta de peste. Si eu am gasit-o intamplator pe un blog, numai ca in loc de unt folosea crema de unt. Asa am facut si eu si mi-a iesit delicioasa.Bine, eu sunt fan peste, as putea sa mananc in fiecare zi.
Dar presupun, ca cu unt sau crema de unt, gustul nu se schimba foarte tare.
si daca se taie pasta...cum procedam...scuze sunt o incepatoare intre ale gatitului si am patit-o
RăspundețiȘtergereAnonim, nu are cum sa se taie pasta pt ca nu este maioneza.
RăspundețiȘtergerearata foarte bine ,dar pasta se poate taia chiar daca e facuta cu peste
RăspundețiȘtergereSe poate taia, dar nu asta este scopul. Daca urmezi pasi retetei, nu se va taia.
RăspundețiȘtergereImi place introducerea in lamai...interesanta prezentare...bv !:)
RăspundețiȘtergereBuna si frumoasa, doar o greseala de...editura, poate? "...Untul se freaca, apoi se adauga pestele, ceapa, sarea, piperul si coaja de lamaie" Va referiti la zeama de lamaie, nu la coaja, nu?
RăspundețiȘtergereBuna Suzana, da la zeama de lamaie ma refer asa cum am scris la ingrediente. O sa rectific, multumesc de atentionare.
Ștergere