Cheesecake-ul este un desert pe care iti vine sa-l mananci cu ochii.
Culorile si textura acestui desert sunt de un rafinament aparte.
Insoteste cu succes o cafea aromata sau un cappuccino.
Daca vreti sa faceti cheesecake in tava mare, si nu asa mini, gasiti reteta AICI
Ingedientele necesare sunt:
Pentru blat
200 gr biscuiti digestivi
100 gr unt
Pentru crema
400 gr crema de branza Philadelphia
100 ml smantana grasa (25% grasime)
100 gr zahar pudra (cernut)
2 oua
2 pliculete zahar vanilat
coaja rasa de portocala
un strop de sare
Blatul se obtine zdrobind biscuitii in robotul de bucatarie, sau ii puneti intr-o punga si ii bateti ca pe snitele....pana se fac ca si pesmetul.
Puneti peste ei untul topit si amestecati bine.
Din compozitia obtinuta se pune cate o lingura in formele de briose, si cu ajutorul unui fund de pahar presam bine.
Crema se face amestecand cu mixerul toate ingredienetele.
Compozitia obtinuta se pune peste blatul de biscuiti si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 25-30 minute.
Crema trebuie sa se inchege, avand grija sa nu se rumeneasca.
Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Se orneaza cu fructe proaspete si zahar pudra.
Din aceasta compozitie ies 15 bucati.
Arata foarte bine,sigur sunt si foarte bune.Prezentare de revista!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Rodica!
Ștergere