duminică, 8 decembrie 2013

Cartofi la cuptor

Astazi va arat o reteta destul de complicata si greu de realizat...:)
Aveti nevoie de:
1 kg cartofi
50 ml ulei
ierburi aromate (eu am pus oregano dar merg foarte bine rozmarinul sau cimbrul)
boia
sare si piper

Incepem prin a preincalzi cuptorul la 220 grade.
Catofii curatati de coaja si spalati, se taie in felii mai grostute. 
Cu un prosop ii stergem de apa si ii punem intr-un castron.
Turnam peste ei uleiul, condimentele si amestecam bine. 
Asezam cartofii in tava si dam la cuptor pentru 30-40 minte, sau pana se rumenesc.
Pe la jumatatea timpului deschideti cuptorul si cu ajutorul unei palete intoarceti cartofii sa se rumeneasca frumos.
Daca tineti post se consuma ca atare, daca nu, merg de minune cu branza rasa atunci cand insotesc o friptura.
Pofta buna si spor la treaba!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Print

Print Friendly and PDF