Felul 2
Acest fel de mancare este unul foarte sanatos...si gustos. Legume si carne fiarta... foarte buneee!!
Ingrediente pentru 4 persoane.
600 gr carne vita
500 gr carne de porc
3-4 pulpe de pui
5 morcovi
2 cepe
2 ardei grasi
telina
1 foaie de dafin
1 catel de usturoi
1 kg cartofi
verdeata
Carnea se pune la fiert si prima apa se arunca.
Punem la fiert carnea de vitel si porc la foc mic, iar apoi legumele in afara de cartofi, taiate mari ca la supa.
Adaugam o foaie de dafin, un catel de usturoi, sare si piper.
Cand legumele sunt fierte pe jumatate punem si pulpele de pui.
Intre timp curatam cartofii, si ii punem si pe ei la fiert in supa la foc foarte mic.
Dupa ce am adaugat cartofii nu mai mestecam in supa sa nu-i rupem.
Cand au fiert si cartofii se ia cu polonicul jumatate din supa si se muta in alta oala in care punem taietei de casa sau fidea si se face supa. Punem morcovii si verdeata.
Supa se serveste ca felul intai.
Cartofii si carnea se scot pe un platou si se servesc ca felul doi cu sos de hrean, usturoi, ketchup sau ceva picant.
Pofta buna!
Asa fac si eu supa ...cu gaina si vita.
RăspundețiȘtergereE buna buna:))
Un plat plein de goût.
RăspundețiȘtergerej'aime beaucoup.
A bientôt.
Un meniu excelent de duminica. O saptamana frumoasa.
RăspundețiȘtergereArată super...
RăspundețiȘtergereîmi place foarte mult
la supe,ciorbe verdeaţa de
deasupra..(chiar daca nu are
gustul pe care îl vreau să fie
ornată frumos)
Să ai o săptămână frumoasă
cu multe bucuri!
Te pup şi îmbrăţişez cu drag!
am adaugat la bookmark postul, foarte faine retetele, este un meniu usor de vara care merita incercat
RăspundețiȘtergerefoarte ingenioasa ideea ta dom'le.ai impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura.apropo carne de iepure nu ai pus :)))
RăspundețiȘtergerepupici
arata grozav maduva aia !!!!asa ca te-am premiat >daca vrei poti sa treci pe la mine sa ridici premiile care iti plac
RăspundețiȘtergere