Chiar nu exagerez deloc cand spun ca pastele astea sunt gata in 15 minute.
Sunt ideale cand esti in criza de timp...asa cum suntem noi tot mai des.
Pentru 2 portii aveti nevoie de:
200 gr paste
100 gr somon afumat
150 ml smantana
50 gr unt
50 ml vin alb
50 gr mazare fiarta (optional)
1 ceapa mica
Incepeti prin a pune pe foc o oala cu apa.
Cand apa incepe sa fiarba, adaugati putina sare si pastele.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-o tigaie topiti untul, puneti ceapa taiata marunt si lasati-o pana se inmoaie...cca 3-4 minute amestecad mereu.
Puneti somonul taiat bucatele, dupa 3-4 minute adaugati vinul si amestecat usor cateva minute pana la evaporarea alcoolului.
Adaugati smantana si mazarea.
Dupa ce pastele au fiert, se scurg si se pun in tigaie peste sos.
Se amesteca usor si se servesc calde alaturi de o salata.
Daca nu va place somonul afumat, puteti face cu somon proaspat pregatit la cuptor.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu