vineri, 10 decembrie 2010

Icre de crap


Ingredinte (cantitatile sunt cu aproximatie)
100 gr icre crap
50 gr gris
500 ml ulei
1 lamaie
1 ceapa tocata foarte marunt

Grisul se pune la fiert cu apa (cam o cana) amestecand tot timpul, (trebuie sa iasa mai tare) apoi se lasa la  racit.
Icrele se freaca cu zeama de lamaie si putin cate putin ulei ca la maioneza.
Se adauga grisul, iar la sfarsit ceapa tocata foarte marunt.
Servim cu masline sau felii de lamaie. 
Sunt foarte gustoase si odata ce le preparati acasa nu o sa mai cumparati din magazin...:-))
Daca se TAIE puneti repede 1-2 cuburi de gheata amestecand mereu si icrele isi vor revenii imediat. La fel procedati si la maioneza. Aceasta metoda o stiu de la nasha mea si merge fara probleme.
 
Pofta buna!


2 comentarii :

Print

Print Friendly and PDF