miercuri, 16 iunie 2010

Supa cu galuste imperiale


Cu aceste galuste pacaliti orice copil mofturos.
Ingredientele sunt:
100 gr faina
100 gr gris
100 gr cascaval ras
100 gr unt
6 oua
sare, piper

Ouale se  bat iar apoi se pune cascavalul ras.

Adaugam si restul de ingrediente, adica untul la temperatura camerei, faina, grisul, sarea si piperul.

Punem compozitia intr-o tava cu hartie de copt, si dam la cuptor 20-25 minute.


Dupa ce foaia s-a racit, o decupam cu formele dorite.....mai bine zis ne jucam...:-)


Se adauga in supa cand aceasta este gata. Se mai lasa sa fiarba 5 minute si gata supa.

Pofta buna!!

Reteta este luata de pe blogul lui Miha, adica de aici. Multumesc Miha!

18 comentarii :

  1. Pe Tudor nu trebuie sa-l pacalesc, ca oricum papa tot;-)! N-am facut niciodata galuste sub forma de inimioare, stelute si ursuleti. Am mai vazut, dar n-am incercat. Arata tare bine!
    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. SI EU TRE S-O FAC INTR-O BUNA ZI..:))ARATA SUPER FAIN ASA:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stiti ca sunt si foarte bune. Ai mei le-au mancat si asa dupa ce le-am scos din cuptor sunt delicioase, cascavalul le da o savoare aparte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de frumoase sunt.........o idee nemaipomenita.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte,foarte interesanta reteta de galusti si ce frumos arata in supa cu tot felul de forme.N-am mai facut pana acum galusti la cuptor si nici nu stiam ca se fac.Am salvat reteta,mersiiiii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow, one of the best read posts so far.

    RăspundețiȘtergere
  7. Super! Si ai mei mananca galuste fara sa-i pacalesc! :)) Dar e mai amuzanta masa atunci cand gasesc diferite forme in farfurie. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum chiar ca trebuie sa le incerc si eu.. le-am tot vazut, dar de incercat inca nu.. sunt tare haioase asa, cu diverse forme :)

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau si eu o portie de supa de la tine dar pune mai multe galuste te rog.supa este limpede si arata foarte bine iar galustele sunt atat de dragalase.m-am poftit la masa,nu te superi,nu?
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Sarah te astept cand vrei tu la masa, esti binevenita. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce supica aratoasa!!!!Ce pofta mi-ai facut cu galustele.........

    RăspundețiȘtergere
  12. chiar ca-s imperiale galustile ! te astept la o provocare ceainaristica la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine te-am gasit Naina!! Imi place blogul tau si te voi vizita mai des:)
    Imi place supa de gaina oricum ar fi ea, dar a ta arata bestial.
    Weekend placut!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma intrebam sint tari sau moi ca si galustele obisnuite?Nu de alta dar mie nu imi olac,,gloantele".:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lale tu ce crezi , mie imi plac gloantele??? Nu sunt ca si galustele obosnuite dar sunt foarte moi si bune :-)

      Ștergere
  15. Multumesc ptr. raspuns.

    Te rog nu te supara ca le-am numit ,,gloante"dar eu cunosc persoane care maninca numai galuste tari.

    Am sa le incerc si eu.O zi placuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac foarte mult, sincer iti spun ca le fac si le manac goale....mai pun si in supa ce-i drept...te pup! Sa-mi spui cum au iesit....O zi buna sa ai!

      Ștergere

Print

Print Friendly and PDF