sâmbătă, 11 decembrie 2010

Muffins cu branza de vaci si ciocolata


Ingredinete
500 gr faina
4 oua
250 gr zahar
150 gr unt
250 gr branza de vaci
160 ml lapte
esenta de vanilie
praf de copt
zahar vanilat
100 gr ciocolata maruntita
coaja rasa de portocala (optional)


Intr-un vas amestecam ingredienetele uscate: faina, zaharul, praful de copt si zaharul vanilat.

In alt vas punem ingredientele umede: ouale, laptele, untul topit, esenta.

Le batem cu mixerul cateva minute iar apoi punem cate putin din ingredientele uscate amestecand cu un tel pana la incorporarea.

Adaugam si branza, coaja de portocala si ciocolata.
In forme de muffins punem hartie de copt, sau daca nu aveti hartie ungeti formele cu unt si tapetati cu faina. Cu o lingura punem compozitie in forme.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Se servesc pudrate cu zahar din belsug si un pahar de lapte caldut...sau o cafea.
Eu facandu-le seara, nu au mai apucat cafeaua de dimineata...:-))
Din aceasta compozitie mi-au iesit 36 de bucati, destule zic eu....dar au fost devorate in cateva ore.


 Pofta buna!

3 comentarii :

Print

Print Friendly and PDF