duminică, 17 octombrie 2010

Choux a la creme


Cojile au aceeasi reteta ca eclere. Reteta o gasiti aici.


Taiem capacele cu cutitul de taiat paine si se umplu chourile cu crema sau budinca.
Eu le-am umplut cu budinca de ciocolata.
Se pune frisca si gata desertul.

Pofta Buna!

10 comentarii :

  1. Multumesc Maria! La fel iti doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate sunt!
    Se mananca repede repejor! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut! Am observat ca esti din judetul Gorj. Te invit sa participi la o campanie-concurs, organizata de mine in colaborare cu miniPRIX si adresata bloggerilor din Gorj. Detalii aici: http://www.blogawards.ro/2010/10/19/castiga-trei-vouchere-de-100-lei-pentru-cumparaturi-online-de-pe-miniprix-%E2%80%93-concurs-pentru-bloggerii-din-judetele-sibiu-vaslui-si-gorj/. Concursul se desfasoara in perioada 20-10-2010-24-10-2010, dar cerintele sunt extrem de usoare.

    Ce trebuie sa faci, pe scurt?
    1. Sa scrii pe blogul tau un articol care sa cuprinda acest citat:

    “Weekendul acesta Caravana Reducerilor online miniPRIX trece prin judetele Sibiu, Vaslui si Gorj. Printre produsele care pot fi cumparate se numara pantaloni de la 9 lei, camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 48 lei, accesorii de la 1 leu, “Happy Hour – Reduceri Surpriza”, reduceri la orice comanda si TRANSPORT GRATUIT la orice comanda. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 23-24 octombrie, pentru adrese de livrare in judetetele Sibiu, Vaslui si Gorj.”


    2. - si sa postezi un link spre un produs din magazinul www.miniprix.ro


    Poti castiga ori daca aduni cele mai multe comentarii, ori daca ai noroc la tragerea la sorti :) Chiar daca nu te numeri printre castigatori, primesti un cadou din partea miniPRIX ce va consta intr-o reducere importanta sau in transport gratuit!

    Astept sa-mi trimiti pe mail la aceasta adresa sau la adresa blogawards.ro@gmail.com si sa lasi intr-un comentariu la acest articol http://www.blogawards.ro/2010/10/19/castiga-trei-vouchere-de-100-lei-pentru-cumparaturi-online-de-pe-miniprix-%E2%80%93-concurs-pentru-bloggerii-din-judetele-sibiu-vaslui-si-gorj/

    Cu stima

    Marius - http://www.blogatu.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-mi plac....eu cind fac pun si fructe ,intii fructe taiate cubulete ,crema si apoi frisca....sint grozave!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Naina !Am citit ca te intereseaza fondantul din bomboane marshmallows. Eu asa il fac si sunt foarte multumita de el:227g bomboane si 454 g zahar.Se dubleaza cantitatea de zahar. Se pun intr-un castron mai mare, il ungi bine cu margarina in interior, pui 2-3 linguri de apa si dupa aceea pui bomboanele.Il pui in cuptorul cu micro cam 1 min. si il scoti si amesteci in el si iar ii dai drumul la cuptor cam 30 sec si tot asa paina se topesc bomboanele...si dupa ...zaharul putin cate putin.Te pup si sper sa-ti fie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF