sâmbătă, 31 iulie 2010

Ciorba de vitel cu zdrente de ou


Ciorbita de vitel se face foarte usor si cred ca toata lumea stie cum se prepara.
Pentru cine nu stie gaseste reteta aici.

Zdrentele de ou se fac astfel: 2 oua se bat cu 50 ml apa si se toarna in ciorba fierbinte cand aceasta este gata,  amestecand incontinuu.

Se adauga verdeata, in cazul meu leustean si tarhon.
Nu uitati smantana si ardeiul iute!!
Pofta buna!

6 comentarii :

  1. Naina reterta este super. Nu stiu insa cum dau impreuna leusteanul si tarhonul??? Ambele sunt puternice si diferite ca izuri. Dar cate case atatea obiceiuri. Am sa incerc o data sa vad cum este. Pupik si o duminica placuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sara incearca odata sa-ti pui numai tie in farfurie, daca nu iti place macar nu strici toata ciorba...:-)). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc la unele ciorbe combinatia de leustean si tarhon...........mie imi place,dar sunt gusturi si gusturi.
    Ciorbica ta arata tare bine si cred ca este grozav de buna.
    Zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. de foarte mult timp nu am mancat ciorba.cred ca mai bine de 5 ani.sotul meu nu cred ca ar manca ceva romanesc asa ca ma ascrific si eu.sincer m-ai facut sa ma gandesc la ciorba cu leustean dar ma gandesc ca un bol de ciorba nu am cum sa prepar si nici leustean nu am.te pup cu drag

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata super bine.Mi-ai facut o pofta.....

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF