marți, 13 iulie 2010

Supa crema de legume



Pentru 4 persoane avem nevoie de urmatoarele:
3 morcovi
2 cepe
1 pastarnac mai mare
o jumatate radacina telina
1 ardei gras rosu
1 rosie
leustean
sare, piper

Legumele se taie in bucati maricele si se pun la fiert. Rosia se pune curatata de pielita.
 Se adauga un strop de ulei, sare si piper.
Cand legumele s-au fiert, se scot intr-un castron si se paseaza cu blenderul. Se adauga cate un polonic din zeama in care au fiert legumele pana ajunge la o consistenta cremoasa.
Potrivim de sare si piper.

Se serveste cu putina smantana si crutoane cu usturoi.
Mirosul este demential!
Pofta buna!!!


18 comentarii :

  1. excelenta,una din preferatele mele!si arata foarte bine,o fotografie de exceptie,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super bine arata!!! Nu am facut niciodata supa crema.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bianca daca iti plac legumele iti va placea si aceasta supa. Daca sarim peste smantana, este excelenta in curele de slabire, ca sa nu mai spun cat este de buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa cum arata, iti este mila sa o maninci!O seara placuta si salutari ddin Hamburg! Cami

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu te salut Cami si multumesc de vizita!

    RăspundețiȘtergere
  6. SI ASPECTUL TOT DEMENTIAL E!SI FOTOGRAFIA...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mama ce aspect frumos are supa ta!chiar ca nu-ti vine sa o mananci!complimente!pupik!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mihaela eu fac crutoanele astfel: pun painea la prajit si o frec cu putin usturoi dupa ce o scot din cuptor.... sau prajitorul de paine, apoi o tai cubulete, triunghiuri sau cum vrei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos Gabriela! Si eu te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. arata tare bine supa...felicitari

    RăspundețiȘtergere
  11. M-ai omorât cu pânza de păianjen...mâine poimâine te apuci de capuccino cu peisaje!

    RăspundețiȘtergere
  12. Arata minunat...Este supa mea preferata...o intrebare am; cum ai facut "panza de paianjen"?

    RăspundețiȘtergere
  13. Oana pui smantana in fir subtite, iar apoi faci panza de paianjen cu o scobitoare.

    RăspundețiȘtergere
  14. abia astepa sa o prepar

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF