luni, 17 martie 2014

Paste cu spanac

Reteta este extrem de simpla si cu ingrediente foarte putine.
Eu nu tin post asa ca la carte, dar mai tin miercurea si vinerea.
Parmezanul este de poza...... poate fi inlocuit cu tofu.

Pentru 4 persoane aveti nevoie de:
250 gr paste
200 gr spanac congelat
1 legatura ceapa verde
4 catei usturoi
5 linguri ulei
Sare, piper

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Ceapa spalata bine si usturoiul curatat se taie marunt si se calesc in ulei cateva minute.
Se adauga spanacul si se lasa pe foc mic cca 20 minute.
Se potriveste de sare si piper.
Compozitia rezultata se paseaza cu blenderul (sau o puteti lasa si asa), si se amesteca cu pastele.

 Simplu si bun!

2 comentarii :

  1. Ce frumos arata, o culoare superba de primavara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm,multumesc pentru idee;o seara frumoasa in continuare!!

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF