joi, 17 martie 2011

Profiterol


Daca aveti pofta de ceva dulce va recomand profiterolul.
Este un desert pe care il savuram in copilarie impreuna cu sora mea, in special vara, pe terasa cofetariei Select.
Pentru a face profiterolul aveti nevoie de inghetata, coji de ecler umplute cu crema de vanilie, topping si frisca. Eu am sarit peste partea cu frisca de aceasta data.
Prepararea cojilor de ecler o gasiti aici.

Aici aveti cojile umplute deja.

Pofta buna!

13 comentarii :

  1. Nu am facut niciodata.
    Arata grozav!

    RăspundețiȘtergere
  2. absolut delicios!!! si arata super bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu am mai facut profiterol si nici nu am mai mancat :( , daca iti vine sa crezi...
    Eu ador inghetata cat si eclerele deci profiterolul cu siguranta mi-ar placea.
    Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am capatat de curand recomandarea acestui
    blog si am parcurs cateva retete care mi-au
    atras atentia printre care si cea de pasca
    pe care anul acesta am sa o incerc si eu.
    Profiterolul acest desert rafinat mi-a
    adus in amintire clipe de rasfat traite cu
    multi ani in urma cand eram o mama fericita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur foarte tare ca v-a placut desertul meu. Steliana te mai astept pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Naina draga,pentru a ne cunoste mai bine te rog sa rupi cateva minute si sa citesti
    accesand pe Google Soarele vietii noastre Pusi,
    mai ales paginele 36-45.
    Multumesc pentru intelegere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Steliana, nu mi-am putut lua ochii din monitor cand am citit cartea....:-(((

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru blogul tau. E super tare.
    Te asteapta un premiu la noi pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti multumesc din tot sufletul pentru
    atentia acordata si sper sa-ti devin
    cititoarea care iti va face placere cand
    te viziteaza sau cand iti va impartasi din experienta ei culinara.
    Iti doresc o zi, o saptamana minunata !

    RăspundețiȘtergere
  11. minunat,chiar imi era dor de asa ceva si uitasem de el, si coincidenta sau nu, cand eram mica tot pe terasa unei cofetarii "Select" il mancam si eu, nu cumva esti din Bacau?, felicitari pentru toate bunatatile de aici!

    RăspundețiȘtergere
  12. in aceasta seara voi papa profiterol , cu toata familia mea , superrrrrrrr ! va doresc un an nou mai bun, LA MULTI ANI 2012 !

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna alegere pentru seara de revelion...:-). La multi ani!

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF