luni, 17 mai 2010

Pui pe sticla


Puiul preparat asa este foarte des consumat la noi in familie.
Cea mai bucuroasa sunt eu, ca este usor de facut..:-)
Puiul se condimenteaza foarte bine, se pune pe o sticla plina cu apa.
Se aseaza intr-o tava cu apa si se da la cuptor cca 2 ore.


Dupa 2 ore arata cam asa


Noi l-am servit cu piurre si salata de varza, dar merge foarte bine si cu un orez cu curry.

Pofta buna!

10 comentarii :

  1. Si eu prepar asa pui si este tare,tare bun si usor de preparat.
    Sear buna si pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow.. ce rumen si numai bun de savurat e :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Olguta zici ca acum s-a intors de la plaja....:-)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sexi arata in a doua poza!!! :-)))
    Ce pofta mi-ai facut......si salata de varza...offfff!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bun si eu il fac asa,mai ales iarna,il fac foarte des!

    RăspundețiȘtergere
  6. si noua ne place puiul pe sticla e simplu si nemaipomenit de gustos...al tau vad ca s0a bronzat bine:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte gustos si simplu de facut!

    RăspundețiȘtergere
  8. n-am facut niciodata pui pe sticla pen'ca am rotisor la cuptor.dar de bun e bun,nimic de zis.

    RăspundețiȘtergere
  9. n-am facut niciodata dar arata super.cred ca mi-ar place o portie,hai doua ca doar nu-s singura la masa si raman ceilalti flamanzi :))

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF