luni, 21 septembrie 2015

Placinta cu oua si sunca

Problema cu placinta in cauza este ca niciodata nu e de ajuns...:)
Este foarte, foarte usor de facut....practic nu faci nimic la ea, doar o asamblezi si o dai la cuptor.
In functie de cat de mare aveti tava, la fel veti folosi si ingredientele, ma refer la cantitate.

Aveti nevoie de:
2 bucati aluat de foietaj
Sunca (au am folosit de curcan)
Oua
Parmesan ras
Putina verdeata (ceapa verde, patrunjel, marar...etc)
Sare, piper
Fulgi de chili

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt aranjati foietajul, iar peste el puneti sunca.
Peste sunca spargeti cate oua vreti, aveti sau va permite dieta :)
Dati un praf de sare, piper si chili.
Pudrati cu parmesan si verdeata.
Mai tapetati cu un rand de sunca...
...si acoperiti totul cu cea de-a doua foaie de foietaj.
Ungeti minunea cu ou batut si dati la cuptor la 180 grade pana este rumena.
Lasati placinta sa se raceasca putin inainte sa o taiati.
Simplu si bun!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Print

Print Friendly and PDF