luni, 6 octombrie 2014

Tartine cu brânza de capră

Sunt delicioase aceste tartine, iar daca nu va place branza de capra o puteti inlocui cu camembert...sau cu feta.

In functie de cate persoane sunteti aveti nevoie de:
Paine
Branza de capra
Ardei kapia
Usturoi
Ulei de masline

In primul rand coacem ardeiul pe o tabla deasupra ochiului de aragaz. 
Daca aveti plita cu inductie, se coc intr-o tava la cuptor.
Dupa ce ardei s-au copt, se pun intr-o punga, se presara peste ei sare si se inchide punga ermetic.
Se lasa cca 15 minute....
...dupa care se scot, se curata si se taie fasii.
Se marineaza ardeiul in putin ulei in care am zdrobit 1-2 catei de usturoi.
Dam ardeiul la frigider si ne ocupam de tartine.

Painea se stropeste cu ulei de masline ...
...si se prajeste pe gratarul incins.
Peste paine punem branza si dam tartinele la cuptor cca 10 minute..
.. sau pana cand branza incepe sa se topesca usor.
Scoatem tartinele din cuptor si punem pe fiecare ardei copt.
In functie de preferinte puteti presara peste ardei cimbru, oregano..etc.
Simplu, bun si sanatos!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Print

Print Friendly and PDF