marți, 26 martie 2013

Ciuperci cu maioneza si usturoi

Ciupercile cu maioneza le fac de obicei de sarbatori, sau atunci cand avem musafiri la masa, insa de cate ori le-am facut nu am avut niciodata timp sa le fac poze si sa vii le prezint, acum insa a venit si randul lor...

Avem nevoie de:
1 borcan ciuperci (sau conserva)
2 linguri maioneza
2 linguri smantana
2 catei de usturoi
Sare si piper

Ciupercile se scot din borcan si se spala sub jet de apa. 
Eu le cumpar la borcan pentru ca pot sa le vad cum arata, adica sa fie albe si frumoase, la conserva poti sa ai surprize si sa fie mai inchise la culoare.
 Ciupercile se trec printr-un jet de apa rece si se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Se toaca cat mai marunt si se mai lasa la scurs cateva minute.
Se amesteca cu maioneza (daca tineti post puneti vegetala), smantana (merge de minune si fara daca o vreti de post), usturoiul zdobit, sarea si piperul.
Se servesc pe felii de paine, felii de rosii sau bolul se pune pe masa si isi ia fiecare cat doreste.
Simplu si bun!
Sa fiti sanatosi!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Print

Print Friendly and PDF