luni, 11 iulie 2011

Salata caprese





 Pe aceste calduri toropitoare, intrebarea este ce mai mancam?
Eu va recomand aceasta salata racoroasa, care are la baza mozzarella si rosii.
Am folosit rosii galbene, mozzarella, un pic de ulei de masline, sare, piper, cateva masline si putin oregano.
Reteta originala are si frunze de busuioc, dar este delicoasa si fara busuioc.

Simplu si delicios!

6 comentarii :

  1. chiar ca ar merge.asa-i e cald ca numai salata as manca.foarte ispititoare pozele.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmmmm, ce buna e si ce frumos colorata!!!!
    O zi frumoasa! Puuup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce surprinzatoare este cu rosii galbene! Mie imi plac tare mult, asa ca asta este pe gustul meu, iar faptul ca lipseste busuiocul nu este un minus deloc, dupa parerea mea. Eu nu sunt atat de habotnica in respectarea retetei originale, ba chiar am incercat cu cimbru verde si este la fel de delicios. Imaginea este superba, Naina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata superb!!!...Un deliciu colorat!

    RăspundețiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF