duminică, 21 octombrie 2012

Caprese cu muschiulet de porc



Deliciosa aceasta caprese, ca sa nu va spun cat este de usor si rapid de facut.
Pentru 6 persoane avem nevoie de:
2 muschiuleti porc
4 rosii
1 bucata mozzarella
busuioc verde
1 catel de usturoi
2 linguri ulei de masline
sare, pipe si putina boia

Muschiuletul de porc se taie in felii subtirele.
 Se prajeste in putin ulei de floarea soarelui. 
 Se sareaza, pipereaza si se presara putina boia in timp ce se prajeste.
 Se scoate pe o farfurie si se lasa la o parte.
Rosiile si mozzarella se taie in felii foarte subtiri si asta pentru ca la cuptor ele lasa multa apa. 
Se aranjeaza intr-un vas rezistent la temperaturi inalte, ca in pozele de mai jos.
 Se adauga catelul de usturoi taiat felii subtiri, se toara uleiul de masline si se da la cuptor la 200 grade pentru 30 minute.
Frunzele de busuioc sunt numai pentru poza, nu dati vasul la cuptor cu ele pentru ca se vor arde.
Dupa ce mozarella este rumenita, se scoate vasul si se decoreaza cu busuioc proaspat.
Simplu si bun!

9 comentarii :

Print

Print Friendly and PDF