tag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post4238595009182059463..comments2023-09-26T11:29:11.697+03:00Comments on Naina's kitchen: Pasca cu smantanaUnknownnoreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-87842920258061181542016-05-06T20:05:58.124+03:002016-05-06T20:05:58.124+03:00Felicitari pentru reteta!!! Desi imi era teama la ...Felicitari pentru reteta!!! Desi imi era teama la inceput rezultatul a iesit absolut delicios! Multumesc.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14949982880785204665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-30458145511650034372016-05-02T17:40:10.256+03:002016-05-02T17:40:10.256+03:00Buna Anamaria, timpul de coacere este scrie foarte...Buna Anamaria, timpul de coacere este scrie foarte corect...trebuie sa-ti cunosti cuptorul iar cel mai bine este ca in cuptor sa ai un termometru special care arata cate grade sunt in cuptor. Daca intr-o reteta scrie un timp de coacere si produsul tau nu s-a copt, il mai tii la cuptor. Bucataria nu este stiinta exacta. Imi pare rau ca ai fost nemultumita, dar mie pasca mi se coace in 35 minute.Nainahttps://www.blogger.com/profile/17985939205365534076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-2285983281819103782016-05-01T08:32:42.022+03:002016-05-01T08:32:42.022+03:00De ce nu este scris timpul corect de coacere? Sunt...De ce nu este scris timpul corect de coacere? Sunt foarte dezamagita! Aluatul nu s-a copt bine desi pasca s-a rumenit. Cred ca 30-35de minute este prea putin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00145862031234486335noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-60757442373428029732016-04-24T21:47:03.610+03:002016-04-24T21:47:03.610+03:00smântâna se pune într-un tifon cu o seară înainte ...smântâna se pune într-un tifon cu o seară înainte într-un vas cu mălai. mălaiul absoarbe zerul și pasca nu mai crapăAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08922301387130528985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-18543776422369662772016-04-24T21:21:49.600+03:002016-04-24T21:21:49.600+03:00Aluatul este ca pentru crostata care face in Itali...Aluatul este ca pentru crostata care face in Italia - se numeste pasta frolla. Eu folosesc reteta tramandata de la bunici, fara aluat, in loc de smintina se foloseste brinza de vaci trecuta prin strecuratoare, aromatizata cu vanilie, stafide, coaja de lamiie si multa scortisoara. Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/09347067975135089063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-26122553057168245762016-03-25T21:06:20.177+02:002016-03-25T21:06:20.177+02:00Nu-i nimic ca s-a crapat, si la mine se crapa.
Po...Nu-i nimic ca s-a crapat, si la mine se crapa. <br />Poti sa o scoti daca este prea rumena...cand se raceste se mai intareste, nu te panica, va fi perfecta :)Nainahttps://www.blogger.com/profile/17985939205365534076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-10041550603008682512016-03-25T20:55:19.382+02:002016-03-25T20:55:19.382+02:00S-a rumenit... si acuma e in cuptor,,, a si crapat...S-a rumenit... si acuma e in cuptor,,, a si crapat:( nu stiu de ce... cuptor electric, 180 gr , sus jos si ventilatie:(<br />Am incercat cu scobitoarea dar parca tot ar mai trebui lasata putin desi deacuma e prea rumena ...forma a fost de 28 cm dar mi s-a parut ca inalta compozitia... era mai bine sa o fi pus in tava dreptunghiulara... asta e deacuma.,,, poate urmatoarea tura imi va iesi...Adinahttps://www.blogger.com/profile/03824895231876389172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-57026094997395768462016-03-25T19:57:10.793+02:002016-03-25T19:57:10.793+02:00Buna! Merge dupa ce este rumenita...nu i se intamp...Buna! Merge dupa ce este rumenita...nu i se intampla nimic Nainahttps://www.blogger.com/profile/17985939205365534076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-82489626342446818522016-03-25T19:46:21.305+02:002016-03-25T19:46:21.305+02:00Buna! Am acuma in cuptor pasca, merge sa fac proba...Buna! Am acuma in cuptor pasca, merge sa fac proba cu scobitoarea sa vad daca e gata? Adinahttps://www.blogger.com/profile/03824895231876389172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-69113376214584252092016-03-25T11:10:37.028+02:002016-03-25T11:10:37.028+02:00Ana Maria, depinde de cuptorul fiecaruia.Ana Maria, depinde de cuptorul fiecaruia.Nainahttps://www.blogger.com/profile/17985939205365534076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-79353107405232552752016-03-23T12:03:46.551+02:002016-03-23T12:03:46.551+02:00"se da la cuptor la 180 grade cca 30-35 minut... "se da la cuptor la 180 grade cca 30-35 minute sau pana se rumeneste...." Cu 100 inaite? :D deci vreo 2 ore de fapt?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14879109615900020173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-54658360476152113422013-03-27T15:09:00.614+02:002013-03-27T15:09:00.614+02:00Buna Naina , intrebarea mea este..........smantana...Buna Naina , intrebarea mea este..........smantana se pune la stors intocmai ca branza sau doar se leaga cu faina?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02438808449266025137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-11788055544120499282012-04-13T10:36:34.560+03:002012-04-13T10:36:34.560+03:00Sarut mana, Naina. Si mama facea pasca asta si num...Sarut mana, Naina. Si mama facea pasca asta si numea aluatul necrescut - ALUAT RAPID. De ce precizez: in bucataria romaneasca domina lipsa terminologiei precise. Sunt unele mancaruri absolut delicioase care au niste nume anodine, care nu sugereaza nimic. Sugerez tuturor gospodinelor sa dea nume inspirate si frumoase mancarurilor, cam cum fac francezii. <br />Cu acelasi aluat mama facea si pasca cu ciocolata si pasca cu branza.<br />Am facut pasca si eu dupa retetele mamei, dar totdeauna imi iese prea multa umplutura si prea putin aluat :) (Gatesc si eu de 2-3 ori pe an, dar rezultatele sunt foarte bune! nevasta-mea e incantata!)Si in fiecare am mi-am promis sa maresc proportional cantitatile pentru aluat, dar tot uit! Bineinteles, gustul e absolut superb!<br />Sarbatori fericite!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-51650919219328893382012-04-05T21:24:16.268+03:002012-04-05T21:24:16.268+03:00Se amesteca toate,Se amesteca toate,Nainahttps://www.blogger.com/profile/17985939205365534076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-60616944540138510772012-04-05T21:23:17.377+03:002012-04-05T21:23:17.377+03:00Nu se pune nimic de crescut.Nu se pune nimic de crescut.Nainahttps://www.blogger.com/profile/17985939205365534076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-54538985527161595722012-04-04T12:07:53.348+03:002012-04-04T12:07:53.348+03:00SE PUNE CEVA DE CRESCUT LA FOAIESE PUNE CEVA DE CRESCUT LA FOAIEAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-67308523583323014412012-03-29T15:26:46.419+03:002012-03-29T15:26:46.419+03:00buna te rog spune-mi daca amesteci si bezeaua de a...buna te rog spune-mi daca amesteci si bezeaua de albus si stafidele sau sunt doar deasupra?multumesc.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-59008492904100075192011-05-01T09:56:47.675+03:002011-05-01T09:56:47.675+03:00Cristian ma bucur din suflet ca ai ales sa faci re...Cristian ma bucur din suflet ca ai ales sa faci reteta mea de pasca, o reteta foarte usor de executat din punctul meu de vedere.Salutari sotiei!Nainahttps://www.blogger.com/profile/17985939205365534076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-49042729844082800512011-05-01T09:33:38.184+03:002011-05-01T09:33:38.184+03:00Am facut pasca aceasta pentru prima oara acest an,...Am facut pasca aceasta pentru prima oara acest an, si sotia a fost foarte incintata. Ea fiind din Ukraina, nu stia de pasca noastra, iar primul contact a fost foarte pozitiv. I-au placut si cozonacul, si pasca cu brinza (facute cu aluat crescut), dar mai ales pasca aceasta cu smintina. Multumiri!!!Cristiannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-4894058169227876262011-04-15T08:56:37.027+03:002011-04-15T08:56:37.027+03:00Anonim, trebuie sa stea cam 1:30-2 ore la cuptor,s...Anonim, trebuie sa stea cam 1:30-2 ore la cuptor,sau pana trece testul scobitorii.Nainahttps://www.blogger.com/profile/17985939205365534076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-67097683619437767752011-04-14T22:28:13.400+03:002011-04-14T22:28:13.400+03:00Cam cat trebuie sa stea la cuptor? MultumescCam cat trebuie sa stea la cuptor? MultumescAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-60829040718575364582010-04-07T05:09:44.635+03:002010-04-07T05:09:44.635+03:00Daaa, asa o face mama, in forma dreptunghiulara. M...Daaa, asa o face mama, in forma dreptunghiulara. Multumesc pentru sfat!Gospodina de Crizahttps://www.blogger.com/profile/14023937059226053983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-25232494812454345722010-04-06T23:24:00.507+03:002010-04-06T23:24:00.507+03:00Judy si eu iti multumesc ca mi-ai intors vizita. S...Judy si eu iti multumesc ca mi-ai intors vizita. Si mie mi-a placut tare mult blogul tau. Te-am adaugat in readerul meu sa te vizitez mai des...:-)Nainahttps://www.blogger.com/profile/17985939205365534076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-66009711398484331272010-04-06T23:18:39.776+03:002010-04-06T23:18:39.776+03:00Naina,multumesc pentru vizita si sustinere!!!
Am f...Naina,multumesc pentru vizita si sustinere!!!<br />Am facut o vizita pe blogul tau si ce am vazut mi-a placut mult!!!!<br />Felicitari!!!!<br />Merçi!!!Judy (Erzsébet Iudith Fat)https://www.blogger.com/profile/15595270929765389999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2248293689304204104.post-5169164889287193722010-04-06T20:23:19.170+03:002010-04-06T20:23:19.170+03:00Gabriela eu in fiecare an, numai pasca asta o fac....Gabriela eu in fiecare an, numai pasca asta o fac. Nu o fac niciodata cu coca de cozonac. Mi se pare ca este prea mult... si cozonac, si pasca cu coca de cozonac...:-)Nainahttps://www.blogger.com/profile/17985939205365534076noreply@blogger.com