duminică, 19 februarie 2012

Chiftele la cuptor


 Chiftelele facute la cuptor sunt mult mai bune decat cele prajite in ulei.
Sunt usor si simplu de facut....ca sa nu mai spun ca au o savoare aparte.
Ingrediente:
1 kg carne tocata (porc, pui, curcan)
2 oua
2 linguri pesmet
1 morcov ras
1 ceapa data prin masina de tocat
3 catei de usturoi zdrobiti
cateva fire de patrunjel tocat
sare, piper dupa gust

Amestecam carnea tocata (eu am avut de porc), cu toate ingredientele scrise mai sus si formam chiftele pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt.

Bagam tava in cuptorul incins la 180 grade pentru 20-30 minute (depinde de cuptor), sau pana se rumenesc.
Noi le-am mancat cu cartofi facuti la cuptor, dulce-de-iute de la Radu Popovici, si iaurt.
Pofta buna!

2 comentarii :

  1. Ai dreptate! Si al meu pici le indrageste! pupici

    RăspundeţiȘtergere
  2. Sunt mult mai sanatoase decat cele prajite.Si eu le fac asa si imi plac tare mult.
    Pup!

    RăspundeţiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF