joi, 14 iulie 2011

Cartofi trasi in unt.


O reteta foarte usoara si excelenta pentru pranz.
Cartofii ii puteti servi alaturi de orice friptura sau sos. 
Eu am ales un peste la gratar si cativa creveti facuti in unt.
Acum sa va povestesc cum se fac cartofi.

Cartofii se curata si se fierb in apa cu sare.
Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, gen wok, punem 50 gr unt si cativa catei de usturoi intregi zdrobiti putin cu lama cutitului.
Dupa ce cartofii au fiert, se scurg bine si se pun in tigaie. Amestecam din cand in cand cu grija sa nu se zdrobeasca, pana se rumenesc.

Neaparat sare si piper, iar daca ii doriti picanti merge putina boia de ardei iute.


Nu uitati de lamaie, multa lamaie si poate un vin alb si rece...cum cere pestele!
Pofta buna!

9 comentarii:

  1. Cred ca sunt foarte buni,mie imi plac cartofii in orice combinatie :P
    O zi buna !

    RăspundeţiȘtergere
  2. Mimmi eu nu sunt fan cartofi, dar din cand in cand sunt buni :-)

    RăspundeţiȘtergere
  3. sunt preferatii mei.cu siguranta mult mai buni decat cartofii "pai".pupici

    RăspundeţiȘtergere
  4. Sarah sigur sunt mai buni decat pai, si mai sanatosi.

    RăspundeţiȘtergere
  5. Imi plac mult cartofii pregatiti asa,deliciosi!Pupici!

    RăspundeţiȘtergere
  6. Arata foarte bine!!!...si pestele la fel!...Pupici!

    RăspundeţiȘtergere
  7. Arata minunat!! am niste busuioc si rozmarin in geam sa pun peste ;)) lovely dinner !! pupici

    RăspundeţiȘtergere
  8. Cartofii, sunt preferatii mei. Restul poate lipsi.

    RăspundeţiȘtergere

Print

Print Friendly and PDF